News

LT Foods – levert al meer dan 70 jaar kwaliteitsprodukten / Delivers quality products for more then 70 years.

De Indiase rijstproducent LT Foods heeft op 28 juni 2017 een vestiging in Rotterdam geopend / The Indian Rice manufacturer LT Foods has opened a establishment on June 28, 2017 in Rotterdam

 

itfoods

 

Voorblad brochure / Cover of brochure

Farm-to-Fork

 

Advertentie in Financieel Dagblad van dinsdag 27 juni 2017 / Add in Financieel Dagblad of Tuesday 27, 2017

Modi

LT Foods is sociaal bewust en houdt rekening met milieu en omgeving / LT Foods is aware of social responsibility and the environment.

vaderkindgras

LT Foods werkt samen met lokale boeren, om gezond voedsel te produceren in een ecologisch verantwoorde aanpak / LT Foods cooperates with local farmers to grow safe food in sustainable ways.

 

Vaderkind

 

Indiase rijstproducent LT Foods opent vestiging in Rotterdam

itfoods

De Indiase rijstproducent LT Foods opent een vestiging in Rotterdam. De eerste Europese locatie levert de stad zeventig tot honderd nieuwe banen op, zo laat citymarketingbureau Rotterdam Partners weten.De rijstgigant, met vestigingen in 65 landen en bekend van de merken Dawaat en Royal, strijkt in het voorjaar neer op de Maasvlakte. In het pand van 12.000 vierkante meter zal zilvervliesrijst worden verwerkt om van daaruit te worden gedistribueerd binnen Europa. De gemeente hoopt dat de komst van LT Foods een voorbode is voor de komst van meer Indiase bedrijven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren